1

Izrada sajta cena

Postoje različiti sajtovi. Od najprostijih sa jednom stranicom, par slika i tekstom do kompleksnih sajtova sa nekoliko stotina stranica, hiljadu i više slika, online plaćanja, foruma i drugo. Cena izrade sajta ne može za svaki sajt da bude ista.

Kako bismo formirali cenu za Vas, potrebno je da nam kažete kakve su Vaše potrebe. Koliko stranica Vam je potrebno. Da li želite da Vam izradimo jedinstven dizajn od nule ili ipak želite da izaberete neku temu koja već postoji. 90% klijenata se odlučuje za drugu opciju, a polovina želi da gotovu temu ipak malo redizajniramo kako bi tema ispunila njihove potrebe. Takođe nam je potrebna informacija da li želite kontakt formu na sajtu ili želite možda da samo Vaš email stoji na sajtu prikazan kao tekst. Da li želite galeriju sa slikama, da l Vam je potreban admin deo sajta odakle ćete sami objavljivati vesti i slično na sajtu. Da li je potrebna Google mapa, da li već imate zakupljen hosting i domen, ili želite da mi to uradimo za Vas I slične zahteve ako imate.

Kada odlučite šta vam je potrebno, mi ćemo prema tim potrebama i formirati cenu. I posavetovati Vas koje programske jezike koristiti baš za Vaš sajt. Na Vama je da li ćete prihvatiti ponudu ili ne.

Okvirna cena izrade sajta?

Kao što smo rekli, nije svaki sajt isti, tako da cena varira. Od 200 evra do nekoliko hiljada evra. U zavisnoti od Vaših potreba. Složićete se da facebook sajt ne može isto koštati kao i običan prezentacioni sajt, tako da cena varira od sajta do sajta.
Mi Vam garantujemo da ćete za uloženi novac dobiti sjajnu uslugu i najbolji mogući kvalitet kod izrade sajta.

Ako ptihvatite, šta dobijate?

Dobijate sajt baš kakav ste zamislili. Siguran, brz, optimizovan. Sa validiranim kodom i svim preporukama koje google predlaže da se treba primeniti na sajtu. Takođe ćemo Vam poslati na mejl i slike kao dokaz za gore navedeno, da smo odradili kao što smo napisali i kao da za sebe pravimo sajt. Dobijate optimizovan kod na sajtu, postavljanje ključnih reči baš tamo gde treba. Kreiranu xml mapu sajta i dodavanje iste na google search console-u po Vašem zahtevu. Optimizaciju slika, unutrašnja link struktura sajta, google analitika i mnogo toga.

Posle izrade sajta dobijate i preporuke, koje mogu biti, koje reklame raditi, na kojoj socijalnoj mreži. Kakav SEO sa linkovima graditi i sa kojih sajtova. Pisanje tekstova za blog i drugo. Pored toga, u mejlu ćete dobiti i naše preporuke za koje mislimo da bi biste možda u budućnosti mogli da primenite na sajtu i van njega kako bi ste privukli što vise novih klijenata/posetilaca. U zavisnosti od Vašeg sajta i potencijalne publike, svaki klijenat dobija posebne preporuke, jer nisu iste za svaki sajt.

Prvih mesec dana besplatno održavanje sajta. Korekcija teksta ako je potrebna. Posle mesec dana ako želite možete se opredeliti za mesečno održavanje sajta ili održavanje sajta i plaćanja po satu.

cena izrade sajta

Mi svoj posao radimo odgovorno. Ako ste zaintresovani, mozete nas pozvati ili kontaktirati putem kontakt stranice.
Pored usluge izrade sajta, nudimo usluge i dodatne optimizacije i marketing kampanja.

Kontakt